PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

Kalayan taun kaahlian manufaktur sareng ékspor, kami parantos nganterkeun produk kami ka 26 nagara kalayan omset taunan 6 juta dolar AS. Produk kami parantos nampi sertifikasi Kualitas ISO9001 sareng Sertifikasi TUV-GS sareng CE.

 

Dibantuan ku tim insinyur R&D, kami nawiskeun jasa ODM sareng OEM ka konsumén kami. 85% konsumén urang mésér sababaraha kali ti kami.

APLIKASI

Produk kami parantos seueur dianggo dina pembuatan industri sareng kagiatan rekreasi konsumén.
Upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun dina padamelan atanapi kahirupan, punten janten bébas ngahubungi kami.