Aplikasi

Kaamanan Kargo kanggo Nyerah Bahan

Ancradecking
CargoSecurement_AutomobilesLightTrucksVansFlattenedCrushedVehicles_360x(1)
f7aef027-8f3e-4f0f-a105-ae4398029753
m-secure-1(1)
Transportation

Kaamanan Kargomangrupakeun istilah anu gedé. Éta tiasa ningali kaamanan transpor truk ranjang datar, éta ogé tiasa ningali ka pangendalian kargo sadidinten kami dina Mobil Jemput anjeun.

Solid Products Co., Ltd. ngamimitian usaha tina nawiskeun pasar sareng produk kendali kargo Medium Duty.

Kiwari produk kami parantos diperpanjang kana sababaraha produk:
    1) Bungee Cord - pikeun kaperluan tugas ringan pikeun konsumén
    2) Tali Gesper Cam - pikeun tujuan tugas sedeng pikeun konsumén
    3) Ratchet Dasi Turun Tali - pikeun tujuan tugas beurat konsumén
    4) Ratchet Strap sareng Winch Strap pikeun tujuan tugas beurat industri
    5) Lashing Mobil - pikeun mindahkeun mobil
    6) Tali lagu - pikeun van interior

Angkat sareng Rigging Industri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
lifting lumber
lifting machinery
lifting pipe

Padet Produk Co., Ltd. ngagaduhan seueur pilihan produk pikeun perusahaan konstruksi, gedong sareng bango.

Dina kisaran produk sareng jasa kami pikeun industri konstruksi anjeun bakal mendakan sauntuyan slings wébbing, latihan sareng pamariksaan. Produk kami kualitas pangluhurna sareng ti panyadia terkenal kalayan taun pangalaman.

Urang tiasa nganteurkeun solusi lengkep pikeun ngangkat aman, anu mangrupikeun hal anu ngaapresiasi ku konsumén urang. Kami gaduh, diantara anu sanésna, parantos diupahan salaku pemasok jasa pinuh pikeun proyék-proyék konstruksi ageung sapertos China Petro sareng North China National Grid's "West Gas Eastward Transmission".

 

Application-in-construction

Olahraga Luar

trick-artic1
high-artic2
basic-artic1
long-artic1
application-4-extreme-sport

Slack Line mangrupikeun olahraga populér énggal pikeun outdoor. Éta biasana produk tali kawat. Nanging, éta mahal teuing sareng beurat teuing.

Kalayan panerapan tali dasi ratchet, garis kendur ngagaduhan kahirupan anu kadua. Éta ekonomis sareng gampang dibawa. 

Coba hiji sareng anjeun bakal mendakan seueur kasenangan dina maénkeunnana. 

Peureum-Pareum Tarik sareng Pamulihan

40a557e47e28fef2cbe2a655ca840fdd
Tow-Strap-beauty
rcovery_strap_heavy_duty_pulling_1000x(1)
placeholder1

Pikeun maénkeun SUV 4x4, anjeun peryogi seueur barang. Hiji hal anu tiasa kami nyarankeun nyaéta tali Pamulihan kami.

Tali Pamulihan tiasa janten tali penarik, tapi a tali towing henteu tiasa teras dianggo salaku pamulihan jalan.

Ngan émut tali pamulihan nyaéta tugas anu beurat sareng tanpa kait sedengkeun tali anduk sering langkung ekonomis sareng nganggo cangkéng.

Kanggo diajar langkung seueur, punten ngadamel panilitian ka kami. 

off road recovery