Tali Cambuckle

Pedaran pondok:

Tali Gesper Cam

Éta dipaké pikeun ngamankeun muatan tugas ringan.

Pasipatan

- Perpanjangan minimal dina sabuk ngirangan kasempetan tegangan deui.

- Die Cast Séng Cam Gesper.

- Sadia kalayan 500kg, 800kgs, 1000kgs

Pangiriman standar

- Dipak dina mémbran POF nganggo Kartu Selapkeun Warna sareng Sertipikat Tés.

- Dipak dina Blister, Box Tampilan, Display Rak, jsb.

Norm:

- EN12195-2


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

Fitur Produk:

n Tali Bespoke

Kisaran komprehensif wéb ngikat tali sareng standar, aksi balik ergonomis, stainless steel atanapi jinis spesialis sanés ratchet ditambah sababaraha fittings tungtung anu cocog pikeun unggal jenis aplikasi anu sayogi.

n Kualitas Dijamin

Bahan sareng alat anu dianggo ku kami henteu tipayun kana kualitas. Webbing didamel tina poliéster katahanan luhur, UV stabil sareng tahan ka asam mineral. Seueur perlengkapan tungtung anu didamel tina kawat baja boron sareng réngsé dina mesin las robotic pikeun mastikeun konsistensi pembuatan.

n Konsisten dina Kualitas

Gesper Ratchet sourced ti pabrik reputable kalayan saha kami parantos ngalakukeun bisnis mangtaun-taun.

n Certified TUV-GS

Unggal sistem anu dilakukeun ku kami saluyu sareng European Load Restraint Standard EN12195-2.

 

35mm Kargo Lashing LC 1000daN, Cam Gesper
Item Series Stf Kapasitas Lashing Kapasitas Lashing
reeved
Kapasitas Lashing
sajajalan
Wéb
Lebar
Panjangna Gesper Tungtung Pas
(daN) (daN) (daN) (daN) (mm) (m)
50C2000SH 1000 2000 50 4,7 + 0,3 Séng Bodas Vinil S Kait
50C2000NH 2000 50 5 Séng Bodas -
25mm Kargo Lashing LC 1000daN, Cam Gesper
Item Series Stf Kapasitas Lashing Kapasitas Lashing
reeved
Kapasitas Lashing
sajajalan
Wéb
Lebar
Panjangna Gesper Tungtung Pas
(daN) (daN) (daN) (daN) (mm) (m)
25C8000SH 800 1600 25 4,7 + 0,3 Séng Bodas Vinil S Kait
25C8000NH 800 1600 25 5 Séng Bodas -
25C5000SH 500 500 25 4,7 + 0,3 Séng Bodas Vinil S Kait
25C5000NH 500 1000 25 5 Séng Bodas -

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Inpormasi anu Berguna ngeunaan Kontrol Kargo

    Pelet kargo SPC didamel numutkeun standar Éropa EN 12195-2. Standar ieu nunjukkeun LC (Lashing Capacity) dina daN.

    Syarat utama dina standar EN 12195-2 nyaéta:

    - Hardwarena, nyaéta ratchet sareng kait, kedah ngagaduhan faktor kaamanan sahenteuna pikeun gaduh 2x nilai LC.

    - Tali, henteu dirobih, kedah ngagaduhan faktor kaamanan sahenteuna 3x nilai LC.

    - Sakabéh sistem lashing kedah ngagaduhan rating kagagalan sahenteuna dua kali nilai LC.

     

    Katerangan labél tali lashing

    Numutkeun kana standar EN 12195-2, tali tegangan kedah disayogikeun labél kalayan pitunjuk anu ditingalikeun. Labél ieu kedah dilampirkeun kana bagéan bagéan ratchet (lawon tali anu dipasang dina ratchet) sareng bagian tegangan tina tali tegangan. Pikeun tali tegangan poliéster, labélna kedah biru.

    Labél biru anu napel na tali tegangan ngandung potongan inpormasi anu pasti:

    1. LC1 = kapasitas Lashing (pikeun tegangan dina garis lempeng)

    2. LC2 = Kapasitas lashing (ku tali)

    3. SHF = Angkatan Tangan Standar

    4. STF = Angkatan Tegangan Standar

    5. Jenis bahan tina tali (sakumaha aturan PES, poliéster)

    6. Perséntase manteng tina bahan tali (maks. 7% diijinkeun)

    7. Panjang (tina bagian ratchet atanapi bagian tegangan; conto ngagambarkeun bagian ratchet)

    8. S / N = nomer séri (tina tali lashing anu relevan)

    9. Perhatosan: "sanés kanggo angkat"

    10. Ngaran atanapi logo pabrikan

    11. EN 12195-2: sadaya pemalsuan kargo REMA dihasilkeun kana Standar Éropa EN 12195-2

    12. Produksi sasih / taun

     

    Judul 1: Kumaha ngartos Kapasitas Lashing

    Nilai LC penting.

    - Nilai LC ukur penting pikeun lashing diagonal.

    - Kalayan metode ngamankeun ieu, sahenteuna opat sistem lashing anu kedah dianggo (Gbr. 2).

    - Nilai LC dina kombinasi sareng sudut lashing nangtung sareng sudut horizontal β penting.

    - Sudut lashing nangtung α antara lantai beban sareng sistem lashing kedah antara 20 ° sareng 65 ° (Gbr. 1).

    - Sudut lashing horizontal β antara sumbu panjang beban sareng sistem lashing kedah antara 6 ° sareng 55 ° (Gbr. 2).

     

    Judul 2: Kumaha ngartos Angkatan Tegangan Standar (Stf)

    Nilai Stf penting pisan.

    - Metodeu anu paling umum pikeun ngalereskeun beban nyaéta ngabanting; ku cara ieu, beban diteken pageuh 'kana lanté beban (Gbr. 3).

    - Penting sareng metode ieu ngabantingkeun jumlah kakuatan anu dianggo pikeun ieu, dina basa sanésna sabaraha tegangan tiasa ngawangun dina sistem lashing.

    - LC (Lashing Capacity) henteu ngagaduhan peran pikeun ieu, tapi tegangan sistemna penting; ieu dituduhkeun dina mérek biru REMA tina sistem lashing ku Stf dina daN (Gaya tegangan standar).

    - Nilai Stf ieu diukur ku Shf (Gaya tangan standar) 50 daN.

    - Nilai Stf kedah antara 10% sareng 50% tina nilai LC tina sistem lashing (utamina ditangtoskeun ku kualitas sareng jinis ratchet).

    - Nalika dibantingkeun, sahenteuna dua sistem lashing kedah dianggo, sareng sudut α kedah dijaga saageung mungkin (Gbr. 3). Angle α kedah antara 35 ° sareng 90 °.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami