Riwayat Perusahaan

Taun 2001

Abundance of tubes used for oil and gas industry placed in factory warehouse

Tuan Zhao ngadegkeun Hangzhou Chengxin Baja Dagang Co., sakumaha dina Penjual anu Diotorisasi tina produk waja sareng ngangkat sling pikeun Grid Nasional, anu aya diantara China Top 100 ku Majalah Fortune. Dinten ayeuna kami masih dina bisnis produk waja salaku bisnis subsidi urang.

Taun 2005

Rope Production

Kami ngamimitian manufaktur ku ngadamel duanana Tali sareng Wébbing. Tapi dina waktos éta, kami nganggoPolipropilénbenang salaku bahan baku urang. Janten, produksi utamina kanggoSedeng sareng tugas ringan produk.

Taun 2014

3-Floor-Bldg

Kami mésér bumi kami di Anji caket kota Hangzhou sareng ngawangun Gedong 3-Lantai(kalayan 8500 méter pasagi) salaku perusahaan anyaman. Ti saprak éta, urangmanjangkeun bisnis urang ti produk Medium sareng Light Duty ka Super Heavy na Produk Kawajiban beurat pikeun boh produk konsumén sareng industri.  

Taun 2018

0-Factory-Gate

Kami ngagedekeun produksi ti 1 Gedong ka 3 Wangunan. Sareng ayeuna urang gaduh tambahan 2 gedong, hiji kanggo bisnis baja sareng anu sanés kanggo uji coba sareng ogé pikeun gudang. Sacara total, urang parantos réngsé15.000 méter pasagi. 

Taun 2020

logo-sl

Dinten ieu kami damel dina mérek Padet Produk Co. maturan klien kami kalayan sauntuyan lengkep Kontrol Kargo & Tali Bungee produk pikeun pasar konsumén, sareng seueur kargo Lashing sareng Angkat produk pikeun pasar industri.