Perusahaan Dina Sawangan

Unggal Produk diuji numutkeun standar ISO.

2001 Didirikeun

Manufaktur Wéb Tenacity Tinggi Kusabab 2001, Pabrik Kontrol Kargo sareng Angkat Sling ti saprak 2006.

25 Nagara

Ékspor ka 25 Nagara ti Éropa ka Amérika Kalér sareng Amérika Kidul

Sertipikat

Diuji sareng Disatujuan ku TUV Rheinland pikeun sertifikasi GS sareng CE, Sistem Kualitas ISO 9001 

OEM / ODM

Kalayan tim staf ngahontal sareng Pangembangan, kami ngabagéakeun ngadamel panyiri swasta anjeun.