Wisata Perusahaan

Weaving-1

Tenun Wéb-bodas Wéb

Weaving-2

Tenun Berwarna Benang

Weaving-3

Anyaman Benang Élastik

Weaving-4

Dyeing kana Wéb Wéb

Saha Urang?

Solid Products Co. mangrupikeun perusahaan Tekstil Industri.

Bahan baku kami nyaéta benang kateguhan tinggi sareng kami Nganyahokeun, Ngawarnaan, motong éta, Ngaput sareng Ngumpulkeunanajanten produk tékstil téknis, sapertos produk kendali kargo, produk sling angkat sintétik, tali penarik sareng sajabina. Gancang, urang ngadamelWéb Tenacity Tinggi pikeun pasar industri sareng konsumén.

Produk kontrol kargo kami seueur dianggo di Kaamanan Kargo dina industri Bahan Penanganan, industri Transpor Doméstik sareng Internasional, sareng sanés-sanés produk angkat sling kami dianggo dina Konstruksi, Rigging, Jalur Pipa industri, sareng sajabana tali anduk dianggo pikeun Pamulihan Kaluar-Jalan.

Lokasina di kabupaten Anji, kami ngan 1 jam ti kota Hangzhou, kalayan jarak 2 jam ti Shanghai sareng palabuhan Ningbo pikeun ékspor!

Wilujeng sumping pikeun nalungtik kami!

Kualitas, Kualitas, Kualitas!

Kami nganggo state-of-art Mesin Otomatispikeun produksi modéren sareng kualitas-konsisten. Kalayan ketatPamastian kualitas jeung Kontrol Kualitas sistem dilaksanakeun, kami ngan nawiskeun produk Kualitas ka pasar. 

Kami paduli ngeunaan palanggan ku ngurus sadaya detil na: di Kasaitan Warna, éta Kabersihan Jahit, Pakétna, éta Pangiriman Waktos Diterangkeun, ...

Luhureun sadayana, kami ngurus Nguji Ngalanggar sadaya produk.Fasilitas tés urang ku 150 ton maks. kakuatan pegatna mastikeun urang éta Urang Terang Naon Anu Urang Laksanakeun.

Kami ngajak anjeun gaduh Sampel Gratis pikeun persetujuan kualitas urang.