Didamel khusus

OEM & ODM

Kumaha urang ngadamel OEM?

 

OEM singkatan Pabrikan Peralatan Asli. Dina kecap saderhana, éta hartosna yén urang ngadamel produk sakumaha per desain anjeun. 

Éta tiasa dimimitian ku produk sampel, atanapi éta tiasa janten desain anjeun. Kami bakal ngajantenkeun conto counter atanapi urang tiasa nuturkeun desain anjeun sareng ngajantenkeunana nyata. 

Henteu janten masalah kumaha éta ngamimitian, kami bakal nampilkeun anjeun ku conto-counter pikeun persetujuan anjeun. 

 

Kumaha urang ngalakukeun ODM?

 

ODM mangrupikeun Pabrikan Desain Asli, anu hartosna yén urang tiasa ngarancang sareng ngadamel numutkeun paménta anjeun.

Salaku perusahaan manufaktur, urang gaduh tim teknisi sareng padamel anu berpengalaman anu ngartos produk sareng produksi na.

Nanging, kami henteu terang pasar siga anjeun. Sering pisan, inovasi anu pangsaéna asalna ti anjeun - pangguna. 

Sakali anjeun datang a Gagasan Anyar atanapi nyimpulkeun paménta anyar pikeun patepung, kami hoyong aya di sisi anjeun sareng ngadamel ideu Jadi kanyataan.