Sling Babak sajajalan

Pedaran pondok:

Babak sajajalan Sling (Lengan Pelindung Single atanapi Ganda)

Sling buleudan propésional ieu kanggo panggunaan industri.

Pasipatan

- Panangan Lengan, anti pakéan ply tunggal tebal

- Ditandaan kalayan kapasitas beban

- Garis-garis WLL, masing-masing belang mangrupikeun 1 ton (dugi ka 10 ton).

- Tambahan awét kusabab benang anyaman dina sampéan.

Pangiriman standar

- Dipak dina mémbran POF nganggo Kartu Selapkeun Warna sareng Sertipikat Tés.

Pilihan

- Kapasitas anu langkung luhur dina pamundut, sapertos 20ton, 50ton.

Norm:

- EN1492-2


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Inpormasi umum ngeunaan Pamakéan

    Cindek angkat sintétik sareng sling bunderan ngagaduhan labél kaamanan sareng patepung sareng Éropa Standar EN

    1492-1 atanapi 2.

     

    Coding warna:

    Labél biru: poliéster (PES)

    Labél jeruk: poliétilén kinerja tinggi (HPPE)

    Bagian tina labél dijahit handapeun tali, janten talina tetep tetep tiasa dilacak, sanaos labélna teu tiasa dibaca, dirusak atanapi dicabak.

     

    Poliéster (PES)

    Kisaran produk: Angkat aisan sareng ayun buleud.

    Tali / leungeun baju: Warna / stripe coding pikeun unggal tonnage.

    Labél: Biru.

    Pasipatan:

    Résistansi UV anu saé.

    Résistansi tinggi kana karusakan tina suhu luhur.

    Kakuatan tarik tinggi dina hubungan beurat khusus.

    Handap manjang dina beban damel anu aman.

    Henteu kaleungitan kakuatan dina kaayaan baseuh.

    Tahan kana seueurna asam.

    Aplikasi: Dipaké dina ampir sadaya industri.

     

    Inpormasi penting dina panggunaan

    • Entong ngalangkungan beban kerja aman anu dituduhkeun.

    • Cegah beban kejutan!

    • Pikeun beban anu ujungna seukeut atanapi permukaan anu kasar, alat pelindung kedah dianggo.

    • Angsét angkat kedah dianggo saéngga aranjeunna dimuat ngalangkungan lébarna.

    • Anggo slings angkat sareng slings buleud sapertos anu bebanna teu tiasa dirusak.

    • Entong narik jéngtél angkat sareng jempol bunderan kaluar tina handapeun beban upami ieu ngagolér.

    • Entong leupaskeun angkat sling ku segitiga waja.

    • Slings angkat poliéster sareng slings buleud teu kedah dianggo dina lingkungan basa.

    • Nylon (poliamida) angkat aisan henteu kedah dianggo dina lingkungan asem.

    • Entong nganggo sling angkat atanapi sling buleudan di luar kisaran suhu -40 ° C dugi ka + 100 ° C.

    • Kanggo angkat aisan sareng segitiga waja, suhu damel -20 ° C dugi ka + 100 ° C lumaku.

    • Mariksa aisan angkat atanapi aisan bunder sacara visual sateuacan dianggo.

    • Entong nganggo sling angkat anu rusak atanapi rusak atanapi aisan bunderan.

    • Entong nganggo sling angkat atanapi sling buleud anu labélna teu kabaca atanapi leungit.

    • Angsét sareng sling buleud teu kedah dirajut.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami