Wétan Wéb Sling

Pedaran pondok:

Ehenteu Wéb Sling (Simplex, Bujang Ply)

Sling wéb profesional ieu cocog pisan pikeun panggunaan industri anu intensif.

Pasipatan

- Simplex (Single Ply) Desain.

- Ekstra kuat, cai- sareng ngusir kokotor, lawon anu diresakeun ngajantenkeun umur anu langkung lami.

- Garis-garis WLL, masing-masing belang mangrupikeun 1 ton (dugi ka 10 ton).

- Unggal rubak band 30 mm mangrupikeun kapasitas 1 ton. (1ton WLL ogé tiasa janten 50mm lébar)

Pangiriman standar

- Dipak dina mémbran POF nganggo Kartu Selapkeun Warna sareng Sertipikat Tés.

Pilihan

- Kapasitas anu langkung luhur dina pamundut, sapertos 12ton, 15ton, atanapi 20ton WLL dina 2 atanapi 4 ply.

(Ranjang Uji Breaking 200 ton urang ngamungkinkeun urang pikeun nguji WLL 20ton Wébbing Sling sareng SF 7: 1.)

- Company Stencil pamundut

Norm:

- EN1492-1


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

Fitur Produk:
- Tenun nganggo benang poliéster kakuatan tinggi, bahan baku asli.
- Aya garis anu jelas, sareng sababaraha garis hideung ngagambarkeun sababaraha ton tegangan kerja.
- Boga pedaran labél anu jelas, nunjukkeun pabrikan, tanggal produksi, waktos pamariksaan, tegangan kerja, faktor kaamanan, jst.
- Soca cincin dibungkus ku lawon poliéster kakuatan tinggi tina bahan anu sami pikeun ningkatkeun résistansi pakean.
- Produk parantos lulus sertifikasi TUV-GS, sareng produk anu diékspor ka Éropa saluyu sareng standar EN.
- Produk parantos lulus Inok Pasipik Asuransi, sareng produk anu dijual di Cina nyayogikeun 2 juta asuransi tanggungan kualitas produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Flat Webbing Sling EN1492-1

    Inpormasi umum ngeunaan Pamakéan

    Coding warna:
    Labél biru: poliéster (PES)
    Labél jeruk: poliétilén kinerja tinggi (HPPE)
    Bagian tina labél dijahit handapeun tali, janten talina tetep tetep tiasa dilacak, sanaos labélna teu tiasa dibaca, dirusak atanapi dicabak.

    Pasipatan:
    Résistansi UV anu saé.
    Résistansi tinggi kana karusakan tina suhu luhur.
    Kakuatan tarik tinggi dina hubungan beurat khusus.
    Handap manjang dina beban damel anu aman.
    Henteu kaleungitan kakuatan dina kaayaan baseuh.
    Tahan kana seueurna asam.
    Aplikasi: Dipaké dina ampir sadaya industri.

    Inpormasi penting dina panggunaan
    • Entong ngalangkungan beban kerja aman anu dituduhkeun.
    • Cegah beban kejutan!
    • Pikeun beban anu ujungna seukeut atanapi permukaan anu kasar, alat pelindung kedah dianggo.
    • Angsét angkat kedah dianggo saéngga aranjeunna dimuat ngalangkungan lébarna.
    • Anggo slings angkat sareng slings buleud sapertos anu bebanna teu tiasa dirusak.
    • Entong narik jéngtél angkat sareng jempol bunderan kaluar tina handapeun beban upami ieu ngagolér.
    • Entong leupaskeun angkat sling ku segitiga waja.
    • Slings angkat poliéster sareng slings buleud teu kedah dianggo dina lingkungan basa.
    • Nylon (poliamida) angkat aisan henteu kedah dianggo dina lingkungan asem.
    • Entong nganggo sling angkat atanapi sling buleudan di luar kisaran suhu -40 ° C dugi ka + 100 ° C.
    • Kanggo angkat aisan sareng segitiga waja, suhu damel -20 ° C dugi ka + 100 ° C lumaku.
    • Mariksa aisan angkat atanapi aisan bunder sacara visual sateuacan dianggo.
    • Entong nganggo sling angkat anu rusak atanapi rusak atanapi aisan bunderan.
    • Entong nganggo sling angkat atanapi sling buleud anu labélna teu kabaca atanapi leungit.
    • Angsét sareng sling buleud teu kedah dirajut.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami