Tali Interior Logistik Van

Pedaran pondok:

Interior Strap Van

Tali van interior dianggo di jero gandeng tertutup. Aranjeunna nyambung sareng E-track dipasang sacara horisontal atanapi vertikal kana témbok trailer. Éta diperketat ku alat gesper ratchet atanapi alat ketahanan gesper cam.

Tali van interior dikenal ogé salaku tali E logistik pikeun sistem lagu E-. Tali E-track biasana dianggo pikeun trailer flatbed, interior trailer, sareng treuk anu ngalir. Gawe bareng sareng E TRACK, L TRACK, CART LOCKS sareng seueur deui.


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

Ngaran Barang Lebar Panjangna WLL Dipeunteun Tungtung Pas
(inci) (suku) (lbs) (lbs)
Interior Straps Van
sareng Gesper Cam
2 ″ 12 ′, 16 ′, 20 ′ 833 2500 Spring E Pas
2 ″ 12 ′, 16 ′, 20 ′ 833 2500 Kait J Flat Datar
Interior Straps Van 2 ″ 12 ′, 16 ′, 20 ′ 1000 3000 Spring E Pas
2 ″ 12 ′, 16 ′, 20 ′ 1000 3000 Buttery Fly Fitting
Tali Dasi-Pareum 2 ″ 1 ′ 1000 3000 Spring E-Fittings nganggo O Ring

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tag2 Product CAD chart

    Inpormasi anu Berguna ngeunaan Kontrol Kargo

    Iket Tali Turun tiasa dianggo pikeun ngamankeun beban dina garis pickup sareng trailer anu langkung alit. Pamakéan Tie Down Strap anu dilakukeun ku standar WSTDA anu disarankeun bakal ngirangan kasempetan karusakan beban ogé ngajaga pihak lalu lintas anu sanés.

     

    Perhatosan

    • Anggo ngan ukur lashing kargo anu ditandaan leres ku tag anu tiasa dibaca
    • Anggo ukur lashing kargo anu henteu rusak
    • Ngabebas kargo henteu kedah diulur dina ujung anu seukeut sareng permukaan kasar tanpa nganggo panyalindungan halaman wéb
    • Kelengkapan tungtung sapertos kawat atanapi cangkang cakar kedah henteu diperhatoskeun dina pike
    • Dina peregangan bagian tina kargo lashing [ratchets] teu kedah dianggo ekstensi tambahan pikeun tujuan ngahontal kakuatan manjang anu langkung luhur
    • Aplikasi dina suhu kisaran ti -40°C dugi ka +100°C tanpa watesan, pikeun suhu di handapeun 0°C ukur nganggo lashing kargo garing
    • Radiasi UV sareng kapang tahan

     

    Pelindung diperyogikeun

    l considerable manjangkeun umur kerja tina kargo lashings, ngajaga ngalawan abrasion na motong

    l leungeun baju PVC salaku panangtayungan ngalawan gajih, taneuh sareng abrasi

    Leungeun poliuretan sareng juru salaku panyalindungan tina ujung anu seukeut

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami