Blog Produk: 5 Kagunaan pikeun Ayunan Wéb Sintétik

Nalika jalma mikirkeun wéb wéb, aranjeunna sering nganggap yén aranjeunna utamina dianggo pikeun rigging dina industri konstruksi atanapi manufaktur. Kusabab wilah webbbing nyayogikeun kamampuan cekelan anu unggul ku nyetak sareng nyaluyukeun kana permukaan naon waé, wéb wéb tiasa dianggo pikeun sababaraha rupa aplikasi anu henteu meryogikeun operasi bango.

Kagunaan umum nyaéta:
    - Rigging Industrial
    - Kelautan lepas pantai
    - Jasa Pondok
    - Kapal-kapal
    - Arborists

Beda sareng jinis sling anu sanésna, aranjeunna umumna henteu ngarusak atanapi ngagores permukaan mesin sareng sami cocog pikeun dianggo dina permukaan anu lemes.

Solid Products Co parantos ngadamel slings ti saprak 2001. Fabrikasi di-imah urang mariksa unggal aisan sabab didamel pikeun mastikeun yén wates beban damel henteu kalebet kusabab jahitan anu teu leres atanapi kakurangan lawon.

Upami anjeun hoyong inpormasi tambihan pikeun janten Kontraktor atanapi harga pikeun sling wéb khusus, mangga kontak Spesialis Penjualan kami di 0086-189-6997-6182.

 

 


Pos waktos: Dec-02-2020