Blog Produk: Kumaha manjangkeun umur jasa angkat sling

Dina pamakean normal, upami permukaan aisanana rusak, éta henteu ngan ukur bakal mangaruhan épisiénsi, tapi ogé bakal nimbangkeun bahaya bahaya poténsial. Ku alatan éta, dina mangsa ngagunakeun sling, staf propésional kedahngalaksanakeun pamariksaan anu aya hubunganana. Sakali corétan permukaan atanapi anggoan parantos dipendakan, éta kedah dilereskeun dina waktosna. Sling anu saé kualitasna ngagaduhan umur jasa anu panjang, tapi upami pangguna henteu tiasa ngajalankeun leres, éta tiasa nyababkeun deformasi atanapi ageman dina permukaan aisan.

1. Kedah janten diteundeun ku ahli. Saatos dianggo, éta kedah disimpen dina rak propésional tibatan santai. Lingkungan kedah bersih sareng berventilasi.

2. Ngalakukeun padamelan anu saé pikeun panangtayungan karat. Upami cadar disimpen dina lingkungan anu beueus pikeun waktos anu lami, gampang pisan ngakibatkeun karat dina beungeut cai. Nalika ngajaga sling,perlindungan karatukuran kedah dilaksanakeun. Salaku tambahan, aisan teu tiasa disimpen dina lingkungan suhu luhur.

3. Lila-lila, bakal aya lebu sareng sababaraha kokotor minyak. Ku alatan éta, pamaké kedahngabersihan produk rutin. Dina nyanghareupan noda minyak anu teu tiasa diusap bersih, agén pembersih khusus kedah dianggo. Salian beberesih, perlu ogé nerapkeun minyak pelumas sacara rutin pikeun ngirangan gesekan nalika operasi.

Upami kujang wéb wéb anjeun ngagaduhan cacad ieu, punten liren nganggo éta.

Webbing Sling defects


Pos waktos: Dec-02-2020