Berita Perusahaan - Pembatalan IHF Cologne 2021

 

Kami hampura nguping yén kusabab Covid-19, Paméran Hardware Internasional di Cologne di 2021 bakal dibatalkeun.

Hayu urang pendak di IHF 2022.

Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun teras.

 

——————————————————
Judul: EISENWARENMESSE - INTERNATIONAL HARDWARE FAIR 2022

Lokasi: Cologne

—————————————————–

Upami anjeun ngagaduhan rencana pikeun nganjang ka pameran, punten kirimkeun email gancang ka kami sareng hayu urang terang tanggal sareng pamundut anjeun sumping. Kami ngarepkeun ningali ayana anjeun dina pameran.

Cologn Messe


Pos waktos: Dec-02-2020