Blog Produk: Watesan Beban Kerja

Watesan Beban Gawenyaéta beban kerja maksimum dina aplikasi. Henteu masalah éta mangrupikeun alat lincah atanapi kontrol produk kargo, hiji-hijina hal anu anjeun kedah jaga-jaga nyaéta Working Load Limit atanapiWates Karya Kasalametan

Anjeun ogé tiasa mendakan istilah-istilah sanés salaku Min. Megatkeun Kakuatan. Hubungan dasar na nyaéta salaku beuteung:

Min. Megatkeun Kakuatan = Watesan Beban Gawe x Faktor Kasalametan

Dina sceanario anu béda, faktor kaamanan tiasa rada béda:

1) Kanggo Angkat Sling

Di Éropa, faktor kaamanan nyaéta 7 dugi 1.

Sedengkeun di Amérika Serikat, éta 5 dugi ka 1. 

2) Pikeun Kontrol Kargo

Di Éropa, faktor kaamanan nyaéta 2 nepi ka 1.

Sedengkeun di Amérika Serikat, éta 3 dugi ka 1. 

 

Working Load Limit (WLL) langkung penting tibatan Breaking Strength (BS) nalika milih tali. WLL mangrupikeun 1/3 tina kakuatan istirahat kusabab beban bakal tripel dina beurat nalikaG-Angkatan dilarapkeun.

Pikeun milih tali anu leres pastikeun digabungkeun WLL = Bobot Kargo

CATETAN: Pariksa hukum sareng peraturan lokal pikeun mastikeun jumlah talina anu leres dianggo pikeun jinis beban anjeun. Rupa-rupa kargo tiasa meryogikeun jumlah minimum dasi turun.

Dumasar kana WLL sareng hukum / peraturan, éta tanggung jawab pangguna pikeun nangtoskeun jumlah tali anu diperyogikeun pikeun ngamankeun beban na kalayan aman.

Hayu urang nyandak produk kontrol kargo di Amérika Serikat contona:

Upami beban anjeun 1.000 lbs. janten 3.000 lbs. kalayan G-Forces dilarapkeun.
Anjeun peryogi di handap ieu pilihan pikeun aman ngamankeun:

  • 2 Straps kalayan 500 lbs. WLL sareng 1.500 lbs. Megatkeun Kakuatan
  • 4 Straps kalayan 250 lbs. WLL sareng 1.000 lbs. Megatkeun Kakuatan

Kalayan pilihan ieu, anjeun parantos hasil:

  • Gabungan WLL = Beurat Kargo (1.000 lbs.)
  • Gabungan BS = Beurat Kargo sareng G-Angkatan dilarapkeun (3.000 lbs.)

Naha anjeun jelas ku sadayana ayeuna? 

Punten ngadamel patarosan ka kuring kanggo inpormasi langkung lengkep.

Hatur nuhun.

 


Pos waktos: Dec-02-2020