One Way Lashing

Pedaran pondok:

One Way Lashing

One Way Lashings mangrupikeun cara anu gancang sareng ekonomis pikeun ngamankeun seueur beban dina transit bari henteu kedah nanem modal dina rakitan Ratchets sareng Strap konvensional.

Jinis sistem lashing ieu ogé nampilkeun kasempetan hemat biaya sanés. Webbing tiasa disayogikeun dina gulung kontinyu 100m atanapi karung 200m anu teras tiasa ditegor janten panjang anu pas pikeun nampung beban anu khusus. Hasilna hemat biaya dihontal kusabab henteu aya strap anu tetep henteu dianggo sapertos dina rakitan jinis Ratchet Strap.


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

Fitur:

  • Kakuatan tarik tinggi
  • Penanganan gampang
  • Disahkeun ku TUV Rheinland
  • Cocog pikeun sadaya operator
  • Digabungkeun sareng sistem pengaman kargo anu sanés - sapertos kantong dunnage
  • Tali hiji arah pikeun ngamankeun (Lashing) dina rumah susun, rel sareng dina wadah
  • Henteu aya résiko cilaka pikeun pangirim sareng pangirim dina ngagunakeun atanapi muka talina
  • Alternatipna pikeun tali ratchet anu mahal sareng kawat ngariung ageung.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ngaran Barang Lebar Megatkeun Kakuatan Warna Ngepak
    (mm) (kg)
    One Way Woven Lashing Webbing 25 800 bodas 200m kontinyu dina hiji kantong poli.
    28 1000 bodas
    35 2000 bodas
    38 3000 oranyeu
    50 5000 bodas
    50 7500 oranyeu

    PERHATOSAN

    Nalika dirakit leres hiji-hijina cara pikeun ngaleupaskeun One Way Lashing nyaéta ku cara motong halaman wéb. Ieu tiasa dilakukeun caket gandeng supados maksimalkeun pungsi ingetan wéb anu dianggo atanapi dimana waé anu merenah.

    Éta kedah ditingalikeun yén buckles nyaéta "One Way". Ie dirarancang pikeun pangiriman hiji arah ékonomi sahingga henteu pikeun dipaké deui. Salaku tambahan, sistem ieu ngagaduhan halaman wéb anu diteken nganggo tensioner ratchet mandiri khusus anu dirancang pikeun nerapkeun kakuatan anu luhur pisan pikeun webbing teras dicabut sareng dijaga. Hasilna biaya majelis lashing dikirimkeun tetep low sareng talina henteu tiasa dibatalkeun upami henteu dipotong.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami