Bungkusan

Kumaha carana urang ngadamel Pelabelan Pribadi?

Kualitas sareng keragaman bungkusan tiasa ningkatkeun sareng ngajagi produk.

Pikeun hiji tulisan atanapi rangkay, pikeun presentasi dina rak tampilan, di ruang paméran anjeun, atanapi kanggo neundeun di kamar saham anjeun, kami bakal nyayogikeun anjeun bungkus anu saé.

Jenis bungkusan

 - Pangemasan ageung 

 - karton individu kalayan panangtayungan

  - Palét kotak karton

  - Pallet kotak tampilan

  Individu

  - Pilem ngaleutikan

  - bungkus Blister

  - bungkus Poli Kantong

   - Rak Plastik (Open Display)

 

Labél

 - Hatur nuhun kana akurasi panyiri produk kami, éta tiasa langsung dikenal sareng dikenal.

 

PDQ packing
Private Labelling
Weaving-1

Pakét ageung sareng Bungkus Shrink

Weaving-2

Blister (Clam Shell) Pakét

Weaving-3

Rak Plastik (Open Display)

Weaving-4

Témbong karton