Sértipikat Kualitas

Kualitas mangrupikeun garis kahirupan perusahaan urang.

Kami nerapkeun ISO9001 Sistem Kualitas sareng Sértipikat anu aya hubunganana ti Cina DaGong Burea.

Kalayan langkung 50% pangsa pasar ti Éropa, produk kami parantos diuji sareng dikaluarkeun Sertifikasi GS sareng CE ti TUV-Rheinland. Produk ieu sapertos kieu:
  - Double Ply Flat Webbing Sling: Watesan Beban Kerja 1ton, 2ton, 3ton, 4ton, 5ton, 6ton, 8ton, sareng 10ton.
  - Sling Round Endless: Watesan Beban Kerja 1ton, 2ton, 3ton, 4ton, 5ton, 6ton, 8ton, sareng 10ton.
  - Tali Kargo Lashing: Kapasitas Lashing 400daN, 800daN, 1000daN, 1500daN, 2000daN, 2500daN, 5000daN.

Henteu janten masalah anjeun pabrik di Éropa atanapi anjeun importir sareng distributor, sadaya produk anu dipésér ti kami tiasa dibaca ditandaan ku logo CE atanapi sertifikasi GS.

Kalayan langkung ti 30% pangsa pasar ti Amérika Kalér, produk kami diuji nuturkeun standar anu disarankeun ti Asosiasi Sling Wéb sareng Dasi Turun.

TUV-GS-for-lashing-strap-EN-12195-2
TUV-GS-for-round-sling-EN-1492-2
TUV-GS-for-webbing-sling-EN-1492-1