Tali Pamulihan sareng Loop End

Pedaran pondok:

Tali Pamulihan kalayan tungtung loop

Pamulihan Straps kalayan loop tungtung dirancang pikeun jalma gedé anu nyangkut di ditu di mana waé. Tali ieu sanés nganggo anyaman atanapi belenggu, ogé henteu kedah dianggo nganggo anyaman. Citakan: Loop di tungtung mana waé kedah dipasang dina pigura atanapi titik-titik pemulihan pikeun narik kendaraan anu aman.


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

FITUR

  • Dijieunna tina webbing kakuatan super tinggi anu mastikeun katahanan awét panjang.
  • Loop tungtung

QQ截图20210115135228

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami