Tow Strap ku Kait

Pedaran pondok:

Tow Strap ku ujung tungtung

Tali anduk nyaéta pikeun jalan tarik. Ampir teu aya kendaraan kedah tanpa tali tow. Éta ngagaduhan karakter anu langkung enteng dina beurat sareng portabel. Gampang dianggo sareng henteu kink, keyeng atanapi raheut.

Kalayan ujung hook na, gampang dipasang sareng narik anjeun jauh. Sanaos kitu, ku terang iraha dianggo, anjeun kedah waspada yén panyalahgunaanana tiasa ngabahayakeun. Anjeun kedah terang iraha TEU dianggo.

Mangga parios tag peringatan kami pikeun ningali kumaha cara nganggona leres.


Spésifikasi

Bagan CAD

Perhatosan

Tanda Produk

Fitur

  • Dijieunna tina kakuatan wéb anu gaduh kakuatan tinggi anu mastikeun katahanan awét panjang.
  • Séng dilapiskeun kait baja
  • Kalayan halaman wéb anu katingali pisan
  • Kacida awét
Ngaran Barang Lebar Megatkeun Kakuatan Beurat Kandaraan Warna Ngepak
(kg) (kg)
Tow Strap nganggo Hook End 50 2000 1000 Jeruk / Biru dina ngaleutikan mémbran atanapi ngaleutikan bungkus
dina Blister atanapi Hangbag
50 3000 1500 Koneng
50 5000 2500 Koneng
Lebar Megatkeun Kakuatan Beurat Kandaraan Warna Ngepak
(lbs) (lbs)
2di 5000 2500 Jeruk / Biru dina ngaleutikan mémbran atanapi ngaleutikan bungkus
dina Blister atanapi Hangbag
2di 10000 5000 Koneng

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami